Il Diverso Kft.
Látogatott oldal:    /  START  
 
Menü
START
SCHNEIDER ELECTRIC
CANALPLAST
FANTON
HAGER
JACOB
KÁBEL
PERRY
SIB
----------------------------
EGYÉB TERMÉKEK
----------------------------
ÁRLISTÁK
----------------------------
KAPCSOLAT
INFORMÁCIÓK
 
 
 

 

WEBSHOP

 

Az IL DIVERSO KFT 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy választási lehetőséget biztosítson azoknak a kereskedőknek, kivitelezőknek és végfelhasználóknak akik nem találják meg egy helyen a minőségi precíz kiszolgálást, illetve a megfelelő versenyképes piaci árat. Szeretnénk egy olyan Partneri kapcsolatot létrehozni, fenntartani, amely véleményünk szerint alapja egy sikeres együttműködésnek.

Az IL DIVERSO KFT 2009 óta kizárólagos képviselete a már hazánkban is jól ismert olasz FANTON -nak (ipari csatlakozók, lámpák, UTP, FTP, kábelek), a perforált vezetékcsatornák és számos kiegészítő elem gyártójának, a CANALPLAST termékeknek és magyarországi importőre a német JACOB-nak (tömszelencének, ellenanyák, szűkítők, gumitömítés, gumiátvezető, tömszelence törésgátlóval) is. 2010-ben bővítettük a képviseleteket és októbertől az olasz PERRY ELECTRIC (napi és heti termosztátok, moduláris elektronika, mozgásérzékelők, alkonykapcsolók, lépcsőházi automaták, higiéniai termékek) novembertől pedig a francia SIB termékeinek a forgalmazását kezdtük (Tömszelencék normál és árnyékolt kábelekhez, ellenanyák, szűkítők, bővítők, adapterek, könyökök, végzárók, gumitömítés, gumiátvezető, tömszelence törésgátlóval, hosszított tömszelencék Pg, Metrikus és Coll kivitelben).

Logisztikai szempontok figyelembe vételével telephelyül egy jól megközelíthető helyet kerestünk, amelyet végül Dunaharasztiban találtunk meg az M0-s közelében ahol partnereinket közel 500 nm-en várjuk folyamatosan bővülő raktárkészlettel és ingyenes parkolási lehetőséggel. Az ország területén raktári tétel esetén akár 24 órán belül is kiszállítunk, amely szállítás a rendelés nagyságától függően díjtalan is lehet.

Az épületvillamossági, illetve a berendezés gyártási munkákhoz nélkülözhetetlen termékek teljes választékát rövid szállítási határidővel tudjuk vállalni.

Kínálatunkban szerepelnek a villamossági ipar meghatározó márkái:
ABB, Dietzel Univolt, Ensto, Electraplan ,Finder, Ganz KK, Gewiss ,Hager, Hensel, Jacob, Kaiser,  Legrand, Moeller, M.Schneider, Niedax, Obo Bettermann  Phoenix Contact, Prodax, Rittal ,Schneider Electric, Siemens,Tracon,VIPA, Weidmüller, Wago.

A gyengeáramú és vezérlőkábelekből megtalálhatóak raktárunkban a főbb típusok :
Koax kábelek (RG 6,RG 59), riasztókábelek, tűzjelző kábelek(tömör és sodrott vezetővel) tűzálló tűzjelző kábelek (EUROSAFE Ø 0,8;1 mm 2;1,5 mm2), telefon és BUS kábelek (J-Y(St)Y, PROFIBUS) árnyékolt vezérlőkábelek ( YSLCY , YSLCY EB , LiYCY )

Rövid szállítási határidővel tudjuk szállítani az alábbi termékcsoportokat is (teljesség igénye nélkül):
Erősáramú kábelek ( NYM-j , H05VV-F , YSLY , NYY , NAYY , SZAMKAM , SZRMKVM-J )
Tűzálló kábelek ( NHXH , NHXCH , E30 , E90 ) Gumiköpenyes kábelek ( NSSHÖU, H01N2-D, H07RN-F, NSGAFÖU,) Középfeszültségű kábelek (Réz illetve Aluminium vezetővel) Hőálló kábelek ( -195 °C - +1400 °C ) és egyéb speciális igényekre kifejlesztett kábelek (Szolár ,Spirál, Szervó, különösen hajlékony, mechanikai, hő és kémiai igénybevételeknek ellenálló kábelek illetve vezetékek ).

Amennyiben nem találta meg a keresett terméket kérjük, hívjon minket a központi számunkon és kérje kollégáink segítségét árakkal kapcsolatban ( TEL:+ 36 24 769-031 )
Az IL DIVERSO KFT a megoldásokat keresi és a kifogástalan minőség biztosítására törekszik.
Legyen Ön is PARTNER -ünk.

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

         
   
   

 

 

IL DIVERSO Kft.    H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100. tel: +36-70-431-94-44
e-mail: info@ildiverso.hu