Il Diverso Kft.
Látogatott oldal:    /  HAGER  /  Termékek  
 
Menü
START
SCHNEIDER ELECTRIC
CANALPLAST
FANTON
HAGER
   Termékek
   Katalógusok
JACOB
KÁBEL
PERRY
SIB
----------------------------
EGYÉB TERMÉKEK
----------------------------
ÁRLISTÁK
----------------------------
KAPCSOLAT
INFORMÁCIÓK
 
 
 

 

WEBSHOP

 

 

 

  Hager

 

Új GOLF kiselosztók. Az új golf. Sokkal több. Több ötlet, több rugalmasság, teljesen új koncepció ami sok újdonságot és megoldást tartalmaz, mindezt a felhasználók tapasztalataiból. Teljes összhangban a HAGER hagyományokkal – a HAGER a minőség és az innováció garanciája több mint 50 éve a villamosságban. Az új golf sok olyan újdonsággal rendelkezik, ami megkönnyíti és leegyszerűsíti a napi munkát! Több hely a vezetékezésnek. Nagyobb rugalmasság, hatékonyság a szerelésben, stabil beépítés mind normál, mind gipszkarton falban. Takarítson meg időt a gyors és hatékony szereléssel!  
     
Új Mágneskapcsolók és relék. Standard Mágneskapcsolók, Csendes mágneskapcsolók, Mágneskapcsolók kézi kapcsolással, Csendes üzemű mágneskapcsolók kézi kapcsolással, Nappali/éjszakai mágneskapcsolók, Relék kézi kapcsolással.  
     
Védett elosztók ORION PLUS, IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. Az új, "mindentudó" elosztószekrényu¨nk robusztus kivitelének és megnövelt, IP65-ös védettségének köszönhetően még a nagyfokú mechanikus igénybevételnek, nedvességnek valamint kémiai hatásoknak is fokozottabban ellenáll, ezáltal akár még nehéz köru¨lmények mellett is biztosítja a beépített modulkészu¨lékek tartós és megbízható működését. A ku¨lső értékei mellett, a belső értékek - akár a fém-, vagy a műanyag szerelőlapos kivitelben, mind az S vagy a C rendszer - minden felhasználói igényt kielégítenek.  
     
Volta fémajtós kiselosztók. Falon kívül, tégla és gipszkarton falba szerelten. Az új generációs Volta kiselosztók a műanyag ház és fém ajtó kombinációjával ideális megoldást nyújtanak mind a családi házakban, mind pedig ipari épületekben és szállodákban. Igény szerint alkalmazható alelosztóként, szinti elosztóként vagy főelosztó biztonságos kiegészítéseként egyaránt. Masszív felépítésével, kiválló dizájnnal és optimalizált belső kialakításával ideálissá teszi a magasabb igényű kivitelezések számára.  
     
Mezős elosztó UNIVERS falon kívül vagy falba süllyesztve. A lényeg a belső kiépítés: az univers mezős elosztó 336 modulhelyig áll rendelkezésre, így a nyújtva intelligens megoldást az ipari és középületekben. Az újításokban gazdag univers N belső kialakítása játszva teljesít minden szerelési feladatot, melyet megbízója a modern
szerelési megoldásokkal szemben elvár. Lakóépületekben például az új süllyesztett univers mezős elosztó 110 mm-es mélységgel szinte bármilyen falba beépíthető, miközben elég helyet biztosít mind a villamosenergia elosztás, mind akár a gyengeáramú megoldások
részére is.
 
     

Nagy teljesítményű elosztórendszerek QUADRO. A QUADRO fali és álló elosztószekrények kialakítása könnyű összeszerelést biztosít a
három alap elem felhasználásával: hátsó lemez, oldalpanel, tető- és alap panelek (lábazat).
Az elemek függőleges és vízszintes variálhatósága lehetővé teszi az egyedi igényeknek megfelelő kialakítást, ami a legtöbb elvárásnak megfelel. A keskeny csomagolásnak köszönhetően a tárolás és a szállítás is optimalizált.

 
     
Megszakító és terheléskapcsoló, Öntöttházas kompakt készülékek, szakaszoló- és terheléskapcsolók,átkapcsolók 1600A-ig. A széles termékpalettához számos kiegészítő tartozik, mint a különböző
segédérintkezők, kioldók, földzárlatvédelmi készülékek, stb..
Ezen termékekre is jellemző a Hager szerelőbarát konstrukciója,
különösen egyszerű például a segédérintkezők beépítése: elég egy
90°-os fordítás rögzítőcsavaron, hogy a kiegészítőket az elülső
borítás alá, a helyükre tudjuk pattintani. A QuickConnect-nek
köszönhetően még a vezetékezés is csavarmentesen megoldható.
Különösen praktikus, hogy a kijelző ablak első látásra felismerhetővé
teszi, mely kiegészítők kerültek beépítésre.
 
     
Moduláris védelmi készülékek. Az egyszerűen és biztonságosan szerelhető Hager modulkészülékek nagymértékben hozzájárulnak az Ön munkájának megkönnyítéséhez és a biztonságos villanyszereléshez. Védik a vezetékeket az emberéletet és a tárgyakat az elektromos áram veszélyeitől. A készülékek CE jelöléssel ellátottak, a vonatkozó szabványokat teljeskörűen kielégítik, továbbá kiemelkedő színvonalat jelentenek mind a minőségük mind pedig az egyszerű és biztonságos
alkalmazhatóságuk által.
 
     
Moduláris motorvédő kapcsolók  
     
Túlfeszültség-védelem. Háromszoros biztonság: Hager túlfeszültség-levezetők. Ne végezzen félmunkát: Ha hatékonyan szeretné vevőit a túlfeszültségtől megvédeni, akkor a Hager 3 lépcsős koncepcióját kell követnie. Villámvédelem mint a legnagyobb, melyet középvédelemként 1-4 pólusú túlfeszültség-levezető követ, és amit a harmadik lépcső a finom-(pl.: készülék-)védelem zár.  
     
Kapcsoló-és jelzőkészülékek. Az új LED jelzőlámpák sokrétű kontroll és jelzőfunkciót biztosítanak az elosztókban. A külön, vagy a jelzőmodulokba épített nyomógombok, kapcsolók segítségével számtalan feladatot valósíthatunk meg pl.: teszteket, átkapcsolásokat, helyi vezérlést, stb..
A készülékek hosszú élettartamát a LED-technológia biztosítja, mely garantálja a karbantartásmentes működést akár 100 000 órán keresztül. Összehasonlításként, ez pontosan tízszerese az izzólámpák ugyanezen értékének. A Hager jelzőlámpák mind a 230 V-os hálózaton, mind pedig a 12 - 48 V egyen- illetve váltóáramú vezérlésekben tökéletesen működnek.
 
     
Mérőkészülékek. Mérés, számolás, regisztrálás: A Hager mérőkészülékei átláthatóvá teszik az energiát. Direkt - vagy váltó-, együttes- vagy rész-, egy- vagy kéttarifás mérés; a Hager készülékei a modern energiaregisztráció összes területét lefedik a 230/400V-os hálózatokban egészen 6.000 A-ig. A professzionális mérések érdekében egyes készülékek MID-minőssítéssel is rendelkeznek (Measuring Instuments Directive - mérőeszköz irányelv). Teljesen mindegy, hogy analóg vagy digitális - a Hager megoldásai mindíg precízek, ezért ha a megrendelője szeretne gyors áttekintést nyerni a betápfeszültségről, a berendezések feszültségéről, áramáról, akkor a Hager készülékeit nem hagyhatja figyelmen kívül.  
     
Idővezérlés. Időprogramozott üzemeltetés a kényelemért és a gazdaságosságért. A Hager digitális heti- és éves kapcsolóóráival vevőinek a legmodernebb időkapcsolási technikát kínálhatja. Programozható kulcs segítségével egy előre beállított kapcsolási kép bármely más, digitális Hager idővezérlő készülékre felmásolható, ezáltal minimális idő alatt lehetséges akár ipari létesítmények komplett rendszereinek az átprogramozása is.  
     

 

IL DIVERSO Kft.    H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100. tel: +36-70-431-94-44
e-mail: info@ildiverso.hu